جهت مشاوره
صفحه اصلی » خدمات » خدمات مشاوره مالی و مالیاتی
خدمات مشاوره مالی و مالیاتی

ارائه خدمات مشاوره مالی و مالیاتی

در سیستم های اقتصادی تجارت و تولید ، مدیران برتر و برندهای نام دار دنیای تجارت از مشاوران مالی عالی رتبه بهره میگیرند

 

مشاوره های مالی و مالیاتی

در مواجهه با سیستم یکپارچه و به منظور استفاده بهینه و مطلوب از آن، فارغ از اینکه نگرش سازمانی باید تغییر نماید، نیازمند آن هستیم که فرآیند مالی واحد اقتصادی نیز یکپارچه شود.

در این شرایط، نیاز به دیدگاهی منطقی نسبت به مباحث مالی، در چارچوب ساختار واحد مربوطه بیشتر نمایان می‌شود.

لذا بهره‌گیری از دانش و تجربه مدیران و مشاوران مالی که در تعامل با سیستم‌های یکپارچه می‌باشند و نحوه استقرار و پیاده‌سازی آن در واحد اقتصادی مربوطه، جهت بهره‌گیری بهتر از نرم‌افزار، حایز اهمیت می‌باشد.

در این راستا، شرکت حسابداری و حسابرسی اقتصاد قرن با توجه به تجربه چندین ساله خود در استقرار سیستم یکپارچه مالی ویکتا ، در شرکت‌هایی با ساختارهای متفاوت و متنوع، خدمات مشاوره‌ای در زمینه طراحی سر فصل‌ها و اصلاح ساختارهای مالی، ارائه می‌نماید.

 

مشاوره و انجام امور مالی و مالیاتی

کانون مشاوران ارشد مالیاتی، با کادری مجرب، متشکل از بازنشستگان سازمان امور مالیاتی کشور و اساتید و متخصصان  رشته حسابداری، آماده ارائه خدمات مالیاتی و مالی.

 

مشاوره مالی و مالیاتی در کرج

یکی از خدمات موسسه حسابداری و حسابرسی اقتصاد قرن در کرج، ارائه ی مشاوره مالی و مالیاتی به متقاضیان محترم می باشد و اگر تمایل به استفاده از این مشاوره دارید، فقط کافی است که از طریق شماره های موجود در این سایت با ما تماس بگیرید و اطلاعات تکمیلی را دریافت کنید.

از آنجایی که اهمیت و ضرورت رسیدگی به وضعیت مالی کسب و کارهای مختلف بسیار واضح و روشن است و ایجاد نظم و انضباط مالی در هر شغل خصوصی یا دولتی از اهمیت زیادی برخوردار بوده و از سوی دیگر پرداخت مالیات نیز یکی از مهم ترین دغدغه های اشخاص حقیق و حقوقی ای است که به صورت قانونی در کشور ایران مشغول به فعالیت هستند، کارشناسان مالی اقتصاد قرن برای ارائه ی اطلاعات و راهنمایی های لازم در کنار شما خواهند بود.

 

از جمله فوایدی که بهره مندی از این مشاوره مالی و مالیاتی برای صاحبان محترم مشاغل خواهد داشت، می توانیم به این نکته اشاره داشته باشیم که در دنیای پر رقابت امروز بههر میزانی که شما از اطلاعات کاملتر و صحیح تر برخوردار باشید، می توانید با اطمینان خاطر بیشتری به فعالیت بپردازید و در امور مختلف مربوط به کسب و کار خود، با درایت و دقت بیشتری عمل کنید.

مشاوره مالی و مالیاتی به شما این فرصت را می دهد تا اطلاعات صحیح و قابل اعتماد را از کسانی که در این حوزه دارای تجربه، سابقه و دانش کافی هستند، دریافت کنید و مورد استفاده قرار بدهید.

 

فواید استفاده از مشاوره مالی و مالیاتی

همانطور که گفتیم مهم ترین مزایای استفاده از این مشاوره، افزایش آگاهی صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی و حقیقی نسبت به آخرین قوانین مالیاتی و بخشنامه های سازمان امور مالیاتی و چگونگی انجام روند پرداخت مالیات و امور مالی مرتبط با کسب و کارشان می باشد.

آگاهی از قوانینی که در این زمینه وجود دارد باعث می شوید تا بتوان فعالیت قانونی را به گونه ای ادامه داد که متضرر نشد؛ زیرا معمولا بسیاری از جرایم پیش آمده به دلیل نا آگاهی از قوانین مربوطه می باشد.

به این نکته توجه داشته باشید که موسسه حسابرسی اقتصاد قرن برای هر کسب و کاری با توجه به ویژگی ها، نیازمندی ها و شرایط مختص آن برنامه ی دقیق مالیاتی را ارائه می دهد؛ چون این امر بسیار حساس و تخصصی است.

 

لازم به ذکر است که ارائه ی مشاوره مالی و مالیاتی توسط موسسه ما به شیوه های مختلف نیز امکان پذیر خواهد بود. خواهشمندیم صاحبان کسب و کار و کارفرمایان محترم به این نکته نیز توجه داشته باشند که تنها آگاهی از موارد مرتبط با مالیات کافی نیست؛ بلکه آنان موظف به اجرای دقیق و به موقع تکالیف قانونی هستند تا جریمه ای به آن ها تعلق نگیرد و بتوانند همچنان به فعالیت رسمی خود ادامه بدهند.

کارشناسان ما در مشاوره مالی و مالیاتی با سنجش وضعیت فعلی و عملکرد کسب وکار شما بهترین و مناسب ترین برنامه ریزی را برایتان در نظر خواهند گرفت تا مطابق با آن بتوانید در موعد مقرر و مشخص شده به انجام تکالیف مربوط به( مالیات، بیمه، ارزش افزوده و … ) بپردازید و علت ها و زمینه های بسیاری از مشکلات احتمالی را که ممکن است در ارتباط با موارد مطرح شده به وجود آیند، برطرف سازید.

 

در مشاوره مالی و مالیاتی چه اطلاعاتی به شما ارائه می شود؟

سیستم مدیریت مالی فعلی کسب و کار شما به صورت دقیق مورد بررسی قرار می گیرد و سعی خواهد شد تا نقاط ضعف و قوت آن به طور دقیق شناسایی و ارزیابی شود.

 

  • پیشنهاداتی برای بهبود این سیستم توسط کارشناسان موسسه حسابداری و حسابرسی اقتصاد قرن بیان می گردد.
  • از آنجایی که پرداخت مالیات یک وظیفه ی قانونی است و البته برای اینکه کسب و کار شما مشمول جریمه های مالیاتی نگردد، در جلسات مشاوره مالی و مالیاتی تمامی نکات مرتبط با پرداخت مالیات که لازم است شما از آن مطلع باشید و انها را رعایت نمایید ، برایتان شرح داده خواهد شد.
  • اطلاعات لازم در خصوص معافیت های مالیاتی، مالیات شعبات شرکت های خارجی در ایران، گزارشات مالیاتی و … ارائه خواهد شد.
  • صورت های مالی لازم جهت ارائه به سازمان های دولتی مثل بانک ها و دیگر مراکز بررسی، ویرایش و تنظیم می گردد.
  • رسیدگی به پرونده های مالیاتی کارفرمایان یکی دیگر از کارهایی است که در حوزه ی خدمات مشاوره مالی و مالیاتیموسسه حسابرسی اقتصاد قرن قرار می گیرد.
  • تنظیم اظهارنامه های مالیاتی و ارزش افزوده، اخذ کد اقتصادی، تحریر و نگارش دفاتر قانونی مرتبط با کسب و کار کارفرما مطابق با آئین نامه های موجود و پلمپ دفاتر قانونی قبل از شروع سال مالی از دیگر خدمات ما می باشد.

 

خدمات مشاوره مالی و مالیاتی

 

خدمات مالیاتی

ارائه بهترین مشاوره مالیاتی در زمینه راهکارها و معافیت های مالیاتی- تحریر دفاتر قانونی-تهیه و تنظیم اظهارنامه عملکرد-دفاع مالیاتی در کشور ما ، مدیران واحدهای تجاری علاوه بر صرف هزینه های بالا برای پاسخگویی به قوانین وضع شده با عدم آگاهی مناسب از آن موجبات ضرر و زیان خود را فراهم نموده، عقیده ما بر این است: کسب و کار موفق با حساب و کتاب مرتب واحد مالیاتی شرکت حسابداری اقتصاد قرن با نیروهای متخصص و مجرب و آشنا به قوانین مالیاتی مشغول به ارائه خدمات به شرح زیر می باشد :

 

شرکت حسابداری اقتصاد قرن مفتخر است با هشت سال سابقه درخشان و فعالیت مستمر و گسترده در سطح استان البرز ( کرج ) و تهران و با داشتن امکانات وسیع و کارشناسان متخصص، اطلاعات وسیع و مهمی را در زمینه انجام امور مالی و خدمات مالیاتی در اختیار شما قرار دهد.

با توجه به روند قانونگرائی و استحکام قانونمندی در جمهوری اسلامی ما معتقدیم امروز باید هر شخص حقیقی – حقوقی ، یک مشاور در زمینه انجام امور ثبتی ، مالی و مالیاتی داشته باشد .

 

چون اکثر مشکلات و مسائل پیش آمده در ادارات دارائی و ثبت و سایر ادارات محترم از بی اطلاعی مؤدی بوجود می آید لذا ما با فراهم آوردن امکانات وسیع و جمع آوری متخصصانی که تجربیات کافی در امور مالیاتی ، ثبت شرکت ، تشکیل پرونده مالیاتی و… را دارند مفتخریم که سرویس ویژه و تخصصی به مراکز محترم داده و به اطلاع شما دوستان برسانیم که فعالیت ما حاکی از این بوده که مشتریان محترمی که با ما گام به گام پیش رفته اند دچار مشکلات کمتری نسبت به سایرین بوده اند در زمینه قیمت سرویس های داده شده استعلام شما و قیاس قیمت ما با سایر همکاران محترم کافی است.

ما مدعی بزرگترین و پرامکانات ترین دفاتر در زمینه فوق هستیم و آرزو می کنیم که روزی کوچکترین واحد از بزرگترین ها باشیم مشاورین متخصص با یک تماس شما در محل کار شما حضور پیدا خواهند کرد و سرویسی ما فوق تصورتان به شما ارائه خواهند داد .

 

بر اساس قوانین مالیات های مستقیم ایران، بی شک آگاهی مودیان از قانون مالیات های مستقیم کمک شایانی به آنان درعمل به وظایف قانونی و بهره مندی از تسهیلاتی که قانون برای مودیان در نظر گرفته می نماید. مضاف بر اینکه عدم انجام تکالیف فوق موجب تعلق جرایم و محرومیت از معافیت های مالیاتی نیز می گردد.

 

از این رو در این بخش به اهم وظایف مودیان مشمول مالیات های مستقیم ( مالیات تکلیفی ) با ذکر نکات حائز اهمیت برای تسریع در روند انجام امور مالیاتی مودیان گرامی را خواهیم پرداخت.

 

خلاصه ای از مواد مرتبط در قانون مالیاتهای مستقیم

بر اساس ماده ۲۳۷ قانون مالیات های مستقیم برگ تشخیص مالیات باید براساس ماخذ صحیح و متکی به دلایل و اطلاعات کافی و به نحوی تنظیم گردد که کلیه فعالیتهای مربوط و درآمدهای حاصل از آن به طور صریح در آن قید و برای مؤدی روشن باشد.

 

بر طبق این ماده امضاءکنندگان برگ تشخیص مالیات ( ماموران امور مالیاتی ) مکلفند در صورت استعلام مؤدی از نحوه تشخیص مالیات ، جزئیات گزارشی را که مبنای صدور برگ تشخیص قرار گرفته است به مؤدی اعلام نمایند و هرگونه توضیحی را که مؤدی در این خصوص بخواهد به او بدهند.

 

براساس ماده ۲۳۸ در مواردی که برگ تشخیص مالیات صادر و به مؤدی ابلاغ می شود ، چنانچه مؤدی نسبت به آن معترض باشد. می تواند ظرف سی ) ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ به اداره امور مالیاتی ) مراجعه و با ارائه دلایل و اسناد و مدارک ، کتبا تقاضای رسیدگی مجدد نماید.

اگر مسئول مربوطه در اداره امور مالیاتی دلایل و اسناد و مدارک ابرازی مؤدی را برای رد برگ تشخیص یا تعدیل درآمد ، مؤثر تشخیص ندهد باید مراتب را مستدلا در ظهر برگ تشخیص منعکس و پرونده مالیاتی را برای رسیدگی به هیات حل اختلاف ارجاع نماید.

 

بر اساس ماده ۲۳۹ در صورتی که مؤدی ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ برگ تشخیص مالیات ، قبولی خود را نسبت به آن کتبا اعلام کند یا مالیات مورد مطالبه را به ماخذ برگ تشخیص پرداخت و یا ترتیب پرداخت آن را بدهد در این صورت پرونده امر از لحاظ میزان درآمد مشمول مالیات مختومه تلقی می گردد و در مواردی که مؤدی ظرف ۳۰ روز کتبا اعتراض ننماید، درآمد تعیین شده در برگ تشخیص مالیات قطعی است.

 

بر اساس ماده ۲۴۴مرجع رسیدگی به کلیه اختلاف های مالیاتی جز در مواردی که ضمن مقررات این قانون ، مرجع دیگری پیش  بینی شده هیات حل اختلاف مالیاتی است .

 

هر هیات حل اختلاف مالیاتی از سه نفر به شرح زیر تشکیل خواهد شد :

  • یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی کشور
  • یک نفر قاضی اعم از شاغل یا بازنشسته
  • یک نفر نماینده از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یا اتاق تعاون یا جامعه حسابداران رسمی یا مجامع حرفه ای یا تشکل های صنفی یا شورای اسلامی شهر به انتخاب مؤدی.

در صورتی که مؤدی در زمان انجام امور مالیاتی همزمان با تسلیم اعتراض به برگ تشخیص در مهلت قانونی ، انتخاب خود را اعلام ننماید سازمان امور مالیاتی با توجه به نوع فعالیت مؤدی از بین نمایندگان مزبور یکی را انتخاب خواهد کرد.

 

تبصره ۱ – جلسات هیات های حل اختلاف مالیاتی با حضور سه نفر رسمی است و رای هیات های مزبور با اکثریت آرا قطعی و لازم الاجرا است .

 

براساس ماده ۲۴۶ وقت رسیدگی هیات های حل اختلاف امور مالیاتی در مورد هر پرونده ، جهت حضور مؤدی یا نماینده مؤدی جهت انجام امور مالیاتی و نیز اعزام نماینده اداره امور مالیاتی باید به آنها ابلاغ گردد . فاصله ابلاغ و روز تشکیل جلسه هیات نباید کمتر از ۱۰ روز باشد مگر به  درخواست مؤدی و موافقت واحد مربوطه  .

 

تبصره ۲ –  عدم حضور مؤدی یا نماینده مؤدی و نیز نماینده اداره امور مالیاتی مربوط، مانع از رسیدگی هیات و صدور رای نخواهد بود.

 

براساس ماده  ۲۴۷ آراء هیات های حل اختلاف مالیاتی بدوی ، قطعی و لازم الاجرا است . مگر اینکه ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای مورد اعتراض کتبی مؤدی یا ماموران مالیاتی قرار گیرد که در این صورت پرونده جهت رسیدگی به هیات های حل اختلاف امور مالیاتی تجدید نظر احاله خواهد شد .

 

تبصره ۱ – مؤدی مالیاتی مکلف است مقدار مالیات مورد قبول را پرداخت و نسبت به مازاد بر آن اعتراض خود را در مدت مقرر تسلیم کند.

 

تبصره ۲ – نمایندگان عضو هیات های حل اختلاف مالیاتی نباید قبلا نسبت به موضوع مطروحه اظهارنظر داشته و رای داده باشند.

 

تبصره ۳ –  در صورتی که رای صادره هیات بدوی از سوی یکی از طرفین مورد اعتراض تجدید نظر خواهی قرار گرفته باشد در مرحله تجدید نظر فوق به ادعای همان طرف رسیدگی و رای صادر خواهد شد.

 

تبصره ۴ – آراء قطعی هیات های حل اختلاف مالیاتی به استثنای مواردی که رای هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی با عدم اعتراض مؤدی یا مامور مالیاتی مزبور قطعیت می یابد برابر ماده ۲۵۱ قانون مالیاتهای مستقیم قابل شکایت و رسیدگی در شورای عالی مالیاتی خواهد بود.

 

خلاصه ای از نکات مهم در دستورالعمل دادرسی مالیاتی :

  • برگ مطالبه مالیاتهای تکلیفی همانند برگ تشخیص مالیات از تاریخ ابلاغ به مدت ۳۰ روز قابل اعتراض می باشد.
  • در صورتی که برگ تشخیص مالیات یا برگ مطالبه مالیاتهای تکلیفی به دلیل عدم حضور مؤدی در نشانی قانونی یا استنکاف از دریافت آن و یا به هر دلیلی به صورت قانونی ابلاغ شده باشد ، واحد مالیاتی مربوطه مکلف است نسبت به ارسال پرونده به دبیرخانه هیات ها (حداکثر ظرف ۳۰ روز از مهلت یک هفته ، پس از گذشت تاریخ ابلاغ مزبور) اقدام نماید.
  • فرم اعتراض باید توسط مؤدی یا وکیل یا نماینده قانونی وی تنظیم گردیده و در قبال اخذ رسید به اداره امور مالیاتی و یا دبیرخانه هیات های مربوط تسلیم شود اداره امور مالیاتی یا دبیرخانه هیات ها مکلفند اعتراض مؤدی را دفتر مربوط ثبت و رسید ارائه نمایند.
  • اشخاص مجاز به حضور در هیات های حل اختلاف مالیاتی عبارتند از :
  • شخص مؤدی ( در مورد اشخاص حقوقی صاحبان امضای مجاز با ارائه تصویر آخرین روزنامه رسمی)
  • وکیل مؤدی با ارائه وکالت نامه رسمی
  • کارمند حقوق بگیر اشخاص حقوقی با همراه داشتن معرفی نامه از شخص حقوقی با تائید واحد مالیاتی مربوطه
  • هرگاه مؤدی طی درخواست کتبی و جداگانه برابر فرم مربوطه تقاضای رسیدگی خارج از نوبت بنماید با موافقت مسئول امور هیات های حل اختلاف مالیاتی ، رسیدگی خارج از نوبت توسط هیات حل اختلاف مالیاتی صورت خواهد پذیرفت.
  • تعویق زمان جلسه رسیدگی هیات ، بنا به درخواست کتبی مؤدی برابر فرم مربوطه و با تسلیم مدارک و دلایل موجه ، پس از بررسی مسئول دبیرخانه هیات های حل اختلاف مالیاتی فقط برای یک بار مجاز خواهد بود.
  • (در موارد استثنا تمدید مهلت رسیدگی منوط به موافقت مدیرکل خواهد بود.)
  • هرگاه به دلیل نقص در رسیدگی یا لزوم بررسی اسناد و مدارک نزد اشخاص ثالث یا کثرت اسناد و مدارک ارائه شده ، هیات حل اختلاف مالیاتی قرار کارشناسی صادر نماید ، مجری یا مجریان قرار مکلفند حداکثر ظرف مدت یک ماه نسبت به رسیدگی به پرونده مزبور و اجرای کامل موارد مورد درخواست هیات اقدام و مراتب را جهت اتخاذ تصمیم نهائی گزارش نماید.چنانچه اجرای قرار مذکور ظرف مهلت تعیین شده امکان پذیر نباشد موضوع توسط مجری قرار به دبیرخانه هیات ها منعکس و این مدت حداکثر تا ۲ ماه توسط هیات قابل تمدید می باشد.
  • در صورت درخواست کتبی مؤدی یا وکیل یا نماینده قانونی وی ، اداره امور مالیاتی یا هیات حل اختلاف مالیاتی موظف است رونوشت جزئیات گزارش را که مبنای صدور برگ تشخیص قرارگرفته و همچنین گزارش اجرای قرار را به وی اعلام نموده و هرگونه توضیحی را که در این خصوص بخواهد به او بدهند.

یک توصیه مهم به مؤدیان مالیاتی

مؤدی بایستی حتما در متن نامه اعتراض به برگ تشخیص مالیات، نماینده خود را انتخاب کند در غیر این صورت در روز تشکیل هیات حق انتخاب نماینده نخواهد داشت و سازمان امور مالیاتی به انتخاب خود یک نفر را بعنوان نماینده وی جهت انجام امور مالیتی انتخاب خواهد کرد.

 

منظور از نماینده در ماده ۲۴۴ قانون مالیاتهای مستقیم ، شخص حقیقی و یا یک فرد مشخص نمی باشد بلکه منظور نماینده مجامع حرفه ای یا تشکل های صنفی یا اتاق بازرگانی یا جامعه حسابداران رسمی و . . . می باشد .

 

سبد خرید

دانلود سرویس CSR سامانه مؤدیان

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام و نام خانوادگی*

0:00
0:00